dimecres, 27 de maig del 2009

Caragols Llepats


Ingredients per a 6 persones:

1,700 de caragols
2 cebes
5 tomàquets madurs
4 grans d'all
150 g de cansalada viada
200 g de cansalada crua
2 dl d'oli
30 g de farina
sucre
pebre negre i sal..

Elaboració:

Renteu be els caragols i poseu-los en una olla al foc amb aigua freda.Quant comencin a sortir de es closques i estiguin enganyats, feu que l'aigua arrenqui el bull i tot seguit escorreu els caragols i renteu-los una altra vegada.
Poseu-los de nou al foc coberts d'aigua i un polsim de sal deixeu-los coure fins que estiguin fets.
En una cassola amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada ben fina.
Quant hagi agafat color afegiu la cansalada tallada a daus.
Deixeu coure uns 5 minuts.
Incorporeu la cansalada crua també tallada a daus i un cop estigui enrossida afegiu els grans d'all a lamines fines.
Dos minuts després afegiu el tomàquets trinxats, deixar reduí el sofregit, tot seguit tireu-hi els caragols i remeneu be perquè es barregi la salsa amb els caragols.
Deixeu coure 5 minuts afegiu la farina una mica de sucre sal i un xic de pebre.
Remeneu mantenint a foc lent. D'aquesta manera s'anirà formant una pasta amb la farina, els caragols i el sofregit.
En aquest cas els caragols han de quedar d'un gust mig dolç i mig picant.
Serviu a la mateixa cassola.





1 comentarios:

En Roc a la Cuina ha dit...

Hola Penya guapa

Moltes gràcies per la vostre visita a la meva cuina, he posat un enllaç en el meu blog " altres cuines altres sabors "i així moltes persones podran gaudir d´aquestes receptes tant i tant bones

mil petonets Susanna

Publica un comentari a l'entrada

 
Ir Arriba