dimecres, 14 d’abril del 2010

I CONCURS DJ APLEC 2010



Hola colla, aquest any hi ha un concurs de DJ al aplec, aqui us deixo les bases per si algú s'anima.

BASES PRIMER CONCURS DE DJ’S APLEC 2010

-Podrà presentar-se al Primer Concurs de DJ APLEC 2010 qualsevol persona major d’edat, i que actuï com Disc Jockey qualsevol colla de l’Aplec del Caragol.
-La participació és gratuïta i la inscripció podrà fer-se únicament a través del correu electrònic de la FECOLL aplec@aplec.info 
-La inscripció és individual, no podent participar més d’un DJ per colla.
-L’estil musical és adaptat a la musica que sona habitualment a les colles i apta per a tots els públics durant l’Aplec i les cançons típiques Lleidatanes. 
-La sessió haurà d’anar enllaçada amb el DJ precedent. La sessió tindrà una durada d'entre 20 i 40 minuts depenent de la quantitat participants inscrits. 

PREMIS 
-Els concursants participaran en una única categoria i haurà un guanyador absolut.
-El guanyador rebrà com a premi una estància d’una nit a l’hotel Nastasi Basic a Saragossa, amb sopar, sessió de Spa i esmorzar.
-El representant de cada colla concursant rebrà un kit de regals de les marques col·laboradores (Brugal, Dyc 8 i Larios 12).

DESENVOLUPAMENT I CALENDARI 
-Fase d’inscripció. Des del 26 d’abril al 14 de maig de 2010. Període durant el qual s’admetran DJ a concurs. 
-Acabat aquest termini, no s’acceptaran més inscripcions, quedant automàticament d’estabilitat qualsevol email i full d’inscripció que arribi amb retard, no poden superar el màxim de 20 colles participants. El concurs quedarà suspès sinó arriba a un mínim òptim de participants. 
-L’organització revisarà les inscripcions realitzades i sortejarà l’ordre d’actuació el mateix dia del concurs.

FASE FINAL
Comunicació oficial de guanyadors es farà el mateix dia del concurs.
Un jurat seleccionat per l’organització triarà al guanyador durant les actuacions de la nit del dijous 20 de maig de 2010 i en la qual els DJ realitzaran una sessió en directe, amb un equip proporcionat per l’organització.
Per a l’elecció del DJ guanyador es valoraran la qualitat i la tècnica en les barreges, la continuïtat en l’estil musical, i la connexió amb el públic.
La fallada d’aquest jurat serà inapel·lable, podent declarar-se desert el premi si els DJ finalistes no arriben a una qualitat mínima.
Arribat el cas, davant l’absència de participants o la baixa qualitat dels mateixos, l’organització pot donar per suspès el concurs.
La participació en aquest concurs suposa l’acceptació de la totalitat de les seves bases.

LOCALITZACIÓ
El concurs es realitzarà en la carpa de la Colla Lo Tast (zona degustació de la plaça Central del recinte).

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 
Ir Arriba