diumenge, 17 d’octubre del 2010

CervisiaLleida 2010

L'edició d'aquest any compta amb una àmplia selecció de cerveses en quatre espais diferenciats que quedaran separats de les àrees de cuina (que ocuparan al voltant d'un terç del pavelló 3 de Fira de Lleida) on es serviran degustacions de cargols, salsitxes tipus Frankfurt i minihamburgueses, fideuà i altres delícies culinàries.

Molt més que gastronomia

A més de gastronomia, l'edició d'aquest any ofereix als visitants una programació musical i ambiental que amenitzarà els menjars, sopars i degustacions de CervisiaLleida. Els concursos i animació dels eixelebrats cervesers de Sac Espectacles, els concerts i actuacions de Pixie & Dixie, Ilerband i Moniatos Solidaris o l'espectacle "En clau Elvis" de J. Alriols & Midnight Travel Band completaran el programa.

L'accés a Cervisia és gratuït, així com també ho són els concerts i actuacions programades. Les degustacions oscil·len entre 1 i 3 tiquets que es poden adquirir a la taquilla o anticipadament (Fecoll 973 28 14 73) al preu de 3 euros l'abonament de 2 tiquets, 7 euros el de 5 tiquets i 12 euros el de 10 tiquets. Amb el de 12 euros s'obsequia als visitants amb una gerra de cervesa San Miguel commemorativa de vidre.

La inauguració oficial està prevista el divendres, dia 15 d'octubre, a les 19.00 hores a càrrec de Xavier Pérez Miguel president de la Fecoll i d'Alberto Velasco, director de comunicació de Sant Miquel.

L'any passat unes 15.000 persones van visitar aquest saló que organitza la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida amb el patrocini de Sant Miquel i la col.laboració de Fira de Lleida per la qual cosa es confirma com un esdeveniment gastronòmic que es consolida any rere any.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 
Ir Arriba