dilluns, 31 de gener del 2011

CARNAVAL 2011

Benvolgut/da penyista:

La Fecoll està preparant un altre cop el proper Carnaval, amb un nou
disseny especial de la carrossa i noves disfresses, en aquest cas de
egipcis caragolers.

Si voleu participar, ja podeu fer la reserva tant per anar
a la rua (cal fer els vestits a mida), com per el sopar que aquest any es
tornarà a fer al Restaurant A Taula –Av. Tarradellas, 45-47– donat que la rua
acaba als Camps Elisis.

La data màxima d’inscripció per la rua es el 15 de febrer i per el
sopar fins al dia 28 de febrer. En el primer cas cal fer l’inscripció a la
FECOLL –directament, o per correu electrònic aplec@aplec.org dient la
quantitat de gent que anireu– però també cal fer l’inscripció a l’empresa
que fa la disfressa. Pel sopar, només a la FECOLL.
NO ADMETREM INSCRIPCIONS FORA DE TERMINI NI PER LA RUA NI
PEL SOPAR.
La rua es el dissabte 5 de març a la 18 h, amb sortida i tornada als Camps
Elisis, i el sopar a les 21.30 h. al esmentat restaurant.

La Fecoll farà un esforç per tal de fomentar la participació subvencionant
part del vestit i del sopar. Qui vulgui el vestit a mida –faran talles Petita, Mitjana,
Gran i Especial– pot a l’empresa Comitres al carrer Jeroni Pujades, 8. Baixos
(Pardinyes), a partir del dia 15 de gener on li prendran les mides i les dades.
NOVETAT: La disfressa es recollirà i pagarà a la pròpia empresa Comitres. El
sopar caldrà pagar-lo a la seu social de la FECOLL.
El preu de la disfressa ens sortirà per 12 €.

El sopar d’adults i dels nens costarà 20 i 10 € respectivament.
(Recomanem als assistents que no vagin a la rua, que al sopar portin disfressa)



MENÚ DE CARNAVAL 2011

MENÚ ADULTS

Aperitius:
Xips de vegetals
***
Primer plat:
Canalons de la padrina amb bolets trufa,
gratinats amb formatge
***
Segons plat:
Mil fulles de vedella gallega al Oporto i
guarnició
***
Postre:
Pastís
----
Pa, aigua, vi i cafè
Una copa de cava a les postres

MENÚ INFANTIL

MACARRONS + BISTEC AMB PATATES +
POSTRE

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 
Ir Arriba