dimecres, 27 de maig del 2009

Bacallà i caragols gratinats amb escalivada

 Ingredients per a 4 persones:

- 1/2 kg de caragols cuits
- 4 talls de bacallà dessalat
- 1 albergínia escalivada
- 1 pebrot vermell escalivat
- 2 pebrots verds escalivats
- 2 tomàquets escalivats
- 1 ceba fregida
- 6 cullerades d´all-i-oli
- pebre negre
- farina
- oli d'oliva
- sal

Preparació

D'entrada, enfarineu i fregiu el bacallà. A continuació, barregeu les verdures (el pebrot vermell, el pebrot verd, el tomàquet i la ceba), i amaniu-les amb oli i sal. D'altra banda, per fer l´allioli, que no ha de quedar gaire espès, feu una picada amb l´ou, els alls i la sal. Afegiu-hi el rovell de l´ou i lligueu-ho. Per preparar els caragols, primer bulliu-los amb d'aigua, sal i herbes aromàtiques, i després fregiu-los amb una mica de farina. Munteu el plat amb una base d´escalivada i de bacallà, banyat amb l´allioli. Col·loqueu-hi per sobre els cargols. Amaniu els tomàquets amb un raig d'oli, i daureu-ho tot al forn, durant 3 minuts i a una temperatura de 170-180 graus. I ja ho tindreu a punt de servir.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 
Ir Arriba