
Ingredients per a 6 persones:
3 kg de caragols
200 g de cansalada
125 g de pernil salat
125 g de botifarra blanca
1 dl d'oli
2 ous
200 g de pinyons
50 g de farina
50 g de llard
2 branquetes de menta fresca
sal..
Preparació:
Purgueu i netegeu bé els caragols amb aigua i sal.
Poseu-los amb una cassola coberts d'aigua i a foc lent
quan els caragols surtin de les closques augmenteu el foc fins que l'aigua bulli; aleshores retireu-la i escorreu els caragols.
Mentrestant talleu la cansalada,el pernil i la botifarra a bocins petits.
Desfeu el llard en una cassola de fang i fregiu-hi la cansalada;
quant ja estigui gairebé cuita tireu-hi el pernil i la botifarra; espereu uns 2 minuts i afegiu els caragols amb la menta; tireu-hi la farina pel damunt amb compte que no es facin grumolls i afegiu-hi 2 gots d'aigua.
Salpebreu i remeneu bé amb una cullera de fusta.
Torreu bé els pinyons afegiu-los a la cocció tapeu la cassola i deixeu-ho fer xup-xup.
Uns 5 minuts abans d'acabar la cocció barregeu els rovells d'ou amb
una mica d'aigua i poseu-los a la cassola; remeneu-los fins que formin part de la salsa.
Corregiu de sal i serviu.
3 kg de caragols
200 g de cansalada
125 g de pernil salat
125 g de botifarra blanca
1 dl d'oli
2 ous
200 g de pinyons
50 g de farina
50 g de llard
2 branquetes de menta fresca
sal..
Preparació:
Purgueu i netegeu bé els caragols amb aigua i sal.
Poseu-los amb una cassola coberts d'aigua i a foc lent
quan els caragols surtin de les closques augmenteu el foc fins que l'aigua bulli; aleshores retireu-la i escorreu els caragols.
Mentrestant talleu la cansalada,el pernil i la botifarra a bocins petits.
Desfeu el llard en una cassola de fang i fregiu-hi la cansalada;
quant ja estigui gairebé cuita tireu-hi el pernil i la botifarra; espereu uns 2 minuts i afegiu els caragols amb la menta; tireu-hi la farina pel damunt amb compte que no es facin grumolls i afegiu-hi 2 gots d'aigua.
Salpebreu i remeneu bé amb una cullera de fusta.
Torreu bé els pinyons afegiu-los a la cocció tapeu la cassola i deixeu-ho fer xup-xup.
Uns 5 minuts abans d'acabar la cocció barregeu els rovells d'ou amb
una mica d'aigua i poseu-los a la cassola; remeneu-los fins que formin part de la salsa.
Corregiu de sal i serviu.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada