dimecres, 27 de maig del 2009

Caragols amb ceba confitada i cava


Ingredients per a 4 persones:

1 kg. Caragols
1 Llonganissa
1 kg. de cebes
Pebre negre
Sal
farigola
Farina
Oli d’oliva verge
Cava brut
Elaboració:

Bulliu els caragols amb un ramet de farigola i sal durant uns 30’, escorreu-los , passeu-los a una paella i fregir-los amb sal i pebre i un polsim de farina.

En una cassola, fregiu la llonganissa i reserveu-ho, amb el mateix oli fregiu la ceba laminada i deixeu-la a foc lent fins que estigui ben confitada i amb consistència de melmelada, afegiu-hi els caragols i el cava, deixeu evaporar l’alcohol, rectifiqueu-ho de sal i pebre, incorporeu-hi petites porcions de la llonganissa. Deixeu fer xup xup una estona.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 
Ir Arriba