
Ingredients (per a 4 persones):
1,5 kg de caragols bovers
2 tomates madures
1 pebrot roig
1 pebrot verd
2 cebes
250 grams de bacallà dessalat
sal
pebre
oli d'oliva
Elaboració:
Rentar i bullir els caragols bovers durant uns deu minuts. Mentrestant, fer un sofregit amb els pebrots, la ceba i les tomates. Quan el sogregit ja estigui fet, afegir-hi el bacallà i els caragols i deixar que es barregi tot durant 15 minuts a foc mitjà. A continuació, després de salpebrar-ho, ja es pot servir.
1,5 kg de caragols bovers
2 tomates madures
1 pebrot roig
1 pebrot verd
2 cebes
250 grams de bacallà dessalat
sal
pebre
oli d'oliva
Elaboració:
Rentar i bullir els caragols bovers durant uns deu minuts. Mentrestant, fer un sofregit amb els pebrots, la ceba i les tomates. Quan el sogregit ja estigui fet, afegir-hi el bacallà i els caragols i deixar que es barregi tot durant 15 minuts a foc mitjà. A continuació, després de salpebrar-ho, ja es pot servir.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada