
Ingredients:
1 1/2 kg - Caragols
1/2 - Conill
200 g - Llonganissa confitada
2 - Cebes
1 - Tomàquet
1 - Pebrot verd
1 copa - Vi ranci
2 cullerades - Farina
Sal
Pebre
Oli
Aigua
Preparació:
Feu bullir els caragols.
En una cassola rostiu el talls de conill juntament amb la llonganissa confitada.
Afegiu-hi la ceba, el tomàquet i el pebrot verd.
Feu-hi la reducció del vi ranci i salpebreu-ho.
Afegiu-hi aigua i ho deixeu coure fins que el conill sigui tou.
Una estona abans d’acabar el guisat afegiu-hi els caragols i deixeu que faci xup-xup tot junt.
1 1/2 kg - Caragols
1/2 - Conill
200 g - Llonganissa confitada
2 - Cebes
1 - Tomàquet
1 - Pebrot verd
1 copa - Vi ranci
2 cullerades - Farina
Sal
Pebre
Oli
Aigua
Preparació:
Feu bullir els caragols.
En una cassola rostiu el talls de conill juntament amb la llonganissa confitada.
Afegiu-hi la ceba, el tomàquet i el pebrot verd.
Feu-hi la reducció del vi ranci i salpebreu-ho.
Afegiu-hi aigua i ho deixeu coure fins que el conill sigui tou.
Una estona abans d’acabar el guisat afegiu-hi els caragols i deixeu que faci xup-xup tot junt.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada