
Ingredients
1 kg de caragols bovers
1 kg d'espinacs bullits
100 g de panses de Corint
100 g. de pinyons
1/2 l de crema de llet
oli
sal
pebre
2 grans d'all
100 g de formatge ratllat
Elaboració
En una paella amb oli calent, poseu-hi a daurar els alls, les panses de Corint i els pinyols.
Un cop daurats, incorporeu-hi els espinacs, prèviament bullits i escorreguts. Salpebreu-ho i afegiu-hi la crema de llet. Deixeu-ho reduir durant 5 o 6 minuts, i reserveu-ho. A part, en una altra paella, fregiu una mica els caragols, ja bullits i salpebrats. Traieu els cargols del foc i afegiu-los als espinacs. Deixeu-ho coure tot plegar una mica més, sense parar de remenar i a foc moderat. Tot seguit, escampeu-hi formatge ratllat pel damunt, salpebreu-ho, i col·loqueu-ho en una cassola de fang. I ja per acabar, gratineu-ho al forn, durant dos minuts i a 180 graus.
1 kg de caragols bovers
1 kg d'espinacs bullits
100 g de panses de Corint
100 g. de pinyons
1/2 l de crema de llet
oli
sal
pebre
2 grans d'all
100 g de formatge ratllat
Elaboració
En una paella amb oli calent, poseu-hi a daurar els alls, les panses de Corint i els pinyols.
Un cop daurats, incorporeu-hi els espinacs, prèviament bullits i escorreguts. Salpebreu-ho i afegiu-hi la crema de llet. Deixeu-ho reduir durant 5 o 6 minuts, i reserveu-ho. A part, en una altra paella, fregiu una mica els caragols, ja bullits i salpebrats. Traieu els cargols del foc i afegiu-los als espinacs. Deixeu-ho coure tot plegar una mica més, sense parar de remenar i a foc moderat. Tot seguit, escampeu-hi formatge ratllat pel damunt, salpebreu-ho, i col·loqueu-ho en una cassola de fang. I ja per acabar, gratineu-ho al forn, durant dos minuts i a 180 graus.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada