
Ingredients:
- 2 kg - Cargols
- 4 grans - All
- 1 - Bitxo
- 1 cullerada - Farina
- Llorer
- Oli
- Julivert
- Sal
- Pebre
Preparació:
Deixeu dejunar, renteu i enganyeu els cargols (vegeu cargols a la cassola).
En una cassola amb oli poseu el llorer, el bitxo, els alls i els cargols.
Quan sigui tot ben sofregit, empolseu-ho amb la farina, el pebre i la sal.
Deixeu-ho coure lentament al foc, de 20 a 30 minuts, sense parar de remenar, fins que la farina, amb la sal i el pebre, formi una capa a l’entorn dels cargols.
Variacions:
Es pot començar el guisat amb un sofregit de ceba i tomàquet.
S’hi pot afegir trossos de pernil.
Es poden bullir els cargols a part i afegir-los al sofregit.
En una cassola amb oli poseu el llorer, el bitxo, els alls i els cargols.
Quan sigui tot ben sofregit, empolseu-ho amb la farina, el pebre i la sal.
Deixeu-ho coure lentament al foc, de 20 a 30 minuts, sense parar de remenar, fins que la farina, amb la sal i el pebre, formi una capa a l’entorn dels cargols.
Variacions:
Es pot començar el guisat amb un sofregit de ceba i tomàquet.
S’hi pot afegir trossos de pernil.
Es poden bullir els cargols a part i afegir-los al sofregit.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada