dimecres, 27 de maig del 2009

Caragols a la gormanta



Ingredients:
  • 2 kg - Cargols
  • 4 grans - All
  • 1 - Bitxo
  • 1 cullerada - Farina
  • Llorer
  • Oli
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre

Preparació:
Deixeu dejunar, renteu i enganyeu els cargols (vegeu cargols a la cassola).
En una cassola amb oli poseu el llorer, el bitxo, els alls i els cargols.
Quan sigui tot ben sofregit, empolseu-ho amb la farina, el pebre i la sal.
Deixeu-ho coure lentament al foc, de 20 a 30 minuts, sense parar de remenar, fins que la farina, amb la sal i el pebre, formi una capa a l’entorn dels cargols.

Variacions:

Es pot començar el guisat amb un sofregit de ceba i tomàquet.
S’hi pot afegir trossos de pernil.
Es poden bullir els cargols a part i afegir-los al sofregit.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 
Ir Arriba