
INGREDIENTS:
1kg de caragols.-oli d'oliva.-Sal-pebre.-pebre vermell dolç i conyac.
Per a l'All i oli: 2 rovells d'ou.-4 grans d'all, sal i oli d'oliva.
Posarem els cargols cap amunt a la planxa i ho posem a foc suau.Una cop comença a sortir per l'efecte de la calor, li fiquem bastant oli i posarem el foc més fort per aixi treure'ls de la closca.
Els deixarem que es cogui a foc moderat durant 10 minutos.Seguidamente tirarem per sobre el pebre vermell dolç i una mica de conyac.
1kg de caragols.-oli d'oliva.-Sal-pebre.-pebre vermell dolç i conyac.
Per a l'All i oli: 2 rovells d'ou.-4 grans d'all, sal i oli d'oliva.
Posarem els cargols cap amunt a la planxa i ho posem a foc suau.Una cop comença a sortir per l'efecte de la calor, li fiquem bastant oli i posarem el foc més fort per aixi treure'ls de la closca.
Els deixarem que es cogui a foc moderat durant 10 minutos.Seguidamente tirarem per sobre el pebre vermell dolç i una mica de conyac.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada