
Ingredients
- 1 kg de cargols
- llard de porc
- julivert
- 50 gr de farina
- 6 dents d'all
- llorer
- 3 rovells d'ou
- 2 llimones
- farigola
- sal i pebre
- vinagre
Elaboració
Bullir de forma tradicional els cargols, posant-los en aigua freda, llorer i sal. Contar 10 minuts des de què arranquen el bull i treure'ls del foc. Colar i treure de la closca retirant el budell.
Es posen a la cassola amb la llard, els alls laminats, la branca de farigola i una fulla de llorer. Si convé, s'hi afegeix una mica de vi blanc i aigua, per tal què s'enganxin. Es deixen 15 minuts a foc molt lent. Es tira la farina per sobre i es remena be. Per últim, es barregen els rovells amb el suc de la llimona, i això es posa a la cassola, havent retirat abans les herbes, i es deixa cuallar. Es rectifica de sal i pebre i es serveix
- 1 kg de cargols
- llard de porc
- julivert
- 50 gr de farina
- 6 dents d'all
- llorer
- 3 rovells d'ou
- 2 llimones
- farigola
- sal i pebre
- vinagre
Elaboració
Bullir de forma tradicional els cargols, posant-los en aigua freda, llorer i sal. Contar 10 minuts des de què arranquen el bull i treure'ls del foc. Colar i treure de la closca retirant el budell.
Es posen a la cassola amb la llard, els alls laminats, la branca de farigola i una fulla de llorer. Si convé, s'hi afegeix una mica de vi blanc i aigua, per tal què s'enganxin. Es deixen 15 minuts a foc molt lent. Es tira la farina per sobre i es remena be. Per últim, es barregen els rovells amb el suc de la llimona, i això es posa a la cassola, havent retirat abans les herbes, i es deixa cuallar. Es rectifica de sal i pebre i es serveix
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada