
Ingredients per a 10 persones:
2 dl.de oli d'oliva verge
250 gr. de magre de la papada
350 gr. costella de porc.
350 gr. Llonganissa de porc
5 alls
3 cebes mitjanes
2 pebrots vermells
2 pebrots verds
200 gr. tomàquets madurs
una branqueta d'herbes aromàtiques
1 bitxo petit
1 / 4 l. de vi blanc
aigua
1'5 kg.patatas
2 kg. d'espinacs fresques o 1'25 d'congelades
500gr. cargols
1 albergínia
300 gr. botifarra negra
sal
PREPARACIÓ:
Posarem l'oli a escalfar dins de la cassola de fang, posarem prèviament trossejat, la papada, la costella i la llonganissa. Quan la carn estigui daurada tirarem ja tallat a daus i per aquest ordre l'all, la ceba i els pebrots. També posarem les herbes aromàtiques i el bitxo al nostre gust. Ho deixarem sofregir uns 10 minuts, i posarem el tomàquet picat i ho sofregirem 2 minuts més. El remull amb el vi blanc. Seguidament les patates a trossos, i els espinacs netes i tallades, els cargols ben nets i una mica d'aigua. Ho deixarem fer xup-xup durant uns 15 minuts, i després tirarem l'albergínia picada i la sal. Ho deixarem acabar de coure i quan veiem que la patata està quasi cuita li afegirem la botifarra negra tallada a rodanxes. Ho treurem del foc i ho deixarem reposar durant 20 minuts com a mínim abans de posar-la a la taula.
2 dl.de oli d'oliva verge
250 gr. de magre de la papada
350 gr. costella de porc.
350 gr. Llonganissa de porc
5 alls
3 cebes mitjanes
2 pebrots vermells
2 pebrots verds
200 gr. tomàquets madurs
una branqueta d'herbes aromàtiques
1 bitxo petit
1 / 4 l. de vi blanc
aigua
1'5 kg.patatas
2 kg. d'espinacs fresques o 1'25 d'congelades
500gr. cargols
1 albergínia
300 gr. botifarra negra
sal
PREPARACIÓ:
Posarem l'oli a escalfar dins de la cassola de fang, posarem prèviament trossejat, la papada, la costella i la llonganissa. Quan la carn estigui daurada tirarem ja tallat a daus i per aquest ordre l'all, la ceba i els pebrots. També posarem les herbes aromàtiques i el bitxo al nostre gust. Ho deixarem sofregir uns 10 minuts, i posarem el tomàquet picat i ho sofregirem 2 minuts més. El remull amb el vi blanc. Seguidament les patates a trossos, i els espinacs netes i tallades, els cargols ben nets i una mica d'aigua. Ho deixarem fer xup-xup durant uns 15 minuts, i després tirarem l'albergínia picada i la sal. Ho deixarem acabar de coure i quan veiem que la patata està quasi cuita li afegirem la botifarra negra tallada a rodanxes. Ho treurem del foc i ho deixarem reposar durant 20 minuts com a mínim abans de posar-la a la taula.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada