
Ingredients
els caragols que càpiguen en una llauna
olles amb sal, pebre i una mica de pebre vermell roig
3 dl. d'aigua mineral
1 clara d'ou
1 fulla de gelatina
torrades de pa
all en pols deshidratat
farigola
romer
1 dl. oli d'oliva verge
Elaboració:
Farem una infusió amb l'aigua mineral, la farigola i el romer. Hi afegirem els caragols (ja cuits anteriorment) traient-los de les closques, juntament amb la fulla de gelatina, la clara d'ou i l'oli d'oliva. El triturarem i els passarem per un colador bé fi. El deixarem refredar i procedirem a muntar el gelat en una màquina de fer gelats.
Per muntar el plat l'empolvorarem amb una mica d'all deshidratat i l'acompanyarem amb les torrades de pa.
els caragols que càpiguen en una llauna
olles amb sal, pebre i una mica de pebre vermell roig
3 dl. d'aigua mineral
1 clara d'ou
1 fulla de gelatina
torrades de pa
all en pols deshidratat
farigola
romer
1 dl. oli d'oliva verge
Elaboració:
Farem una infusió amb l'aigua mineral, la farigola i el romer. Hi afegirem els caragols (ja cuits anteriorment) traient-los de les closques, juntament amb la fulla de gelatina, la clara d'ou i l'oli d'oliva. El triturarem i els passarem per un colador bé fi. El deixarem refredar i procedirem a muntar el gelat en una màquina de fer gelats.
Per muntar el plat l'empolvorarem amb una mica d'all deshidratat i l'acompanyarem amb les torrades de pa.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada