dimecres, 27 de maig del 2009

Caragols amb gambes


Ingredients:
1 Kg de caragols
1 os de pernil salat
2 fulles de llorer
4 alls sense pelar
12 gambes
oli
sal
vinagre
2 cullerades de tomata
1 bitxo
1/2 ceba
1 pebrot verd o vermell
1 raig de conyac
1/2 galeta
5 ametlles
1 all

Elaboració:
Rentar molt bé els caragols. Bullir-los amb l'os de pernil salat, les 2 fulles de llorer i els 4 alls. Posar a la cassola l'oli i les gambes. Un cop cuites es treuen les gambes i s'hi afegeix la ceba i el pebrot per fer el sofregit. Al cap d'una estona, posar els caragols a la cassola, juntament amb les 2 cullerades de tomata i el raig de conyac. Fer una picada amb la 1/2 galeta, les ametlles i l'all i afegir-ho a la cassola amb el bitxo. Al final, quan pràcticament està tot ben cuit, cal posar-hi les gambes. Posar a punt de sal.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 
Ir Arriba