dimecres, 27 de maig del 2009

Caragols dolços i picants


Ingredients per a 6 persones:

1,700 g de caragols
5 tomàquets madurs
2 cebes grosses
70 g de xocolata a la pedra
80 g d'avellanes crues
6 llesques de pa fregit
1/2 bitxo
1 ramell d'herbes de Santa María
1,5 dl d'oli
1/2 cullerada de farina
sal.

Preparació:

Renteu bé els caragols i enganyeu-los. Tot seguit torneu-los a ficar al foc amb el ramell d'herbes.Quant estiguin tous reserveu una mica d'aigua, escorreu els caragols i renteu-los a raig d'aixeta.
Prepareu una cassola per fer un sofregit amb la ceba tallada fina i els tomàquets, quant el sofregit estigui ben concentrat, afegiu la farina i sense deixar de remena deixeu-la coure un moment.
Tireu una mica d'aigua del caragols, espereu que es cogui uns minuts i poseu-hi els caragols.
Mentre es cou tot junt fer una picada amb el bitxo, les avellanes els alls el pa i la xocolata.
Un cop la picada estigui a punt, afegiu-la a la cassola.
Deixeu coure 15 minuts mes i abans de servir comproveu el punt de sal..


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 
Ir Arriba