
Ingredients:
1 Kg de caragols
1 Kg de sèpia
1 ceba tallada petita
una mica de bitxo picant
una mica de tomàquet triturat
una fulla de llorer
pebre negre
1 pebrot verd
1 raig de conyac
2 alls
julivert
oli d'oliva
sal
Per a la picada:
12 ametlles torrades
2 alls una mica fregits
una llesca de pa fregit
2 nous
l'aigua necessària
Elaboració:
Bullir els caragols amb sal només 3 minuts. Posar una cassola amb oli al foc i posar la ceba, la sèpia, el bitxo, el llorer,el pebre, el pebrot, els alls i el julivert. Tapem la cassola i deixem-ho fins que estigui mig cuit, llavors afegirem els caragols , el conyac, el tomàquet i la sal. Deixem que es faci a foc lent uns 10 minuts i aleshores serà el moment d'afegir la picada. Ho mantenim al foc 15 minuts més i ja estan a punt. Després deixem que reposin 1/2 horeta. Estan per llepar-se els dits, si els proveu segur que repetireu.
1 Kg de caragols
1 Kg de sèpia
1 ceba tallada petita
una mica de bitxo picant
una mica de tomàquet triturat
una fulla de llorer
pebre negre
1 pebrot verd
1 raig de conyac
2 alls
julivert
oli d'oliva
sal
Per a la picada:
12 ametlles torrades
2 alls una mica fregits
una llesca de pa fregit
2 nous
l'aigua necessària
Elaboració:
Bullir els caragols amb sal només 3 minuts. Posar una cassola amb oli al foc i posar la ceba, la sèpia, el bitxo, el llorer,el pebre, el pebrot, els alls i el julivert. Tapem la cassola i deixem-ho fins que estigui mig cuit, llavors afegirem els caragols , el conyac, el tomàquet i la sal. Deixem que es faci a foc lent uns 10 minuts i aleshores serà el moment d'afegir la picada. Ho mantenim al foc 15 minuts més i ja estan a punt. Després deixem que reposin 1/2 horeta. Estan per llepar-se els dits, si els proveu segur que repetireu.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada