
Ingredients:
Carn picada de porc
Caragols i sípia
Per al sofregit: all, ceba, pebrot roig i verd,albergínia, carabassó i tomata.
Elaboració:
En una cassola, preferentment de fang, posar els caragols en sal a foc lent perquè expulsin la bava. Quan estiguin secs, afegir-hi el llorer i farigola, oli d'oliva en abundància i la ceba. Al cap de 10 minuts, afegir-hi els pebrots, albergínies, carbassons ben picats i l'all. S'ha de deixar 15 minuts a foc lent i a continuació abocar-hi la sípia i deixar-ho coure tot plegat un quart d'hora més. Hi tirarem un rajolí de conyac i encara ho deixarem de 20 a 30 minuts més a foc lent. També hi podem afegir aigua, brou o cervesa. En els últims moments hi afegirem les mandonguilles fregides prèviament i una picada d'ametlles.
Carn picada de porc
Caragols i sípia
Per al sofregit: all, ceba, pebrot roig i verd,albergínia, carabassó i tomata.
Elaboració:
En una cassola, preferentment de fang, posar els caragols en sal a foc lent perquè expulsin la bava. Quan estiguin secs, afegir-hi el llorer i farigola, oli d'oliva en abundància i la ceba. Al cap de 10 minuts, afegir-hi els pebrots, albergínies, carbassons ben picats i l'all. S'ha de deixar 15 minuts a foc lent i a continuació abocar-hi la sípia i deixar-ho coure tot plegat un quart d'hora més. Hi tirarem un rajolí de conyac i encara ho deixarem de 20 a 30 minuts més a foc lent. També hi podem afegir aigua, brou o cervesa. En els últims moments hi afegirem les mandonguilles fregides prèviament i una picada d'ametlles.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada