
Ingredients per a 8 persones:
2 kg de caragols
3 litres de vi blanc
1 kg de ceba, tallada en juliana
un tros de bitxo picant
3/4 de kg. de tomàquets madurs
oli d'oliva
4 cullerades de farina
Elaboració:
Renteu els caragols molt nets, poseu-los al foc amb aigua tèbia i
sal. Bulliu-los deu minuts. Mentrestant, en una paella fregiu la ceba juntament amb el bitxo. Quan estigui quasi cuita, afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure tot junt saleu.
Escorreu els caragols i poseu-los en una cassola amb oli d'oliva. Remeneu-ho durant cinc minuts.
Amb una escorredora sobre els caragols, afegiu-hi el sofregit de ceba i tomàquet i aneu-ho colant amb el vi blanc, remenant amb la cullera de fusta, fins que es cobreixin els caragols i només quedi la ceba a l'escorredora. Deixeu-ho coure a foc lent fins que s'evapori quasi tot el vi. En el moment de servir tireu-hi la farina, remenant.
2 kg de caragols
3 litres de vi blanc
1 kg de ceba, tallada en juliana
un tros de bitxo picant
3/4 de kg. de tomàquets madurs
oli d'oliva
4 cullerades de farina
Elaboració:
Renteu els caragols molt nets, poseu-los al foc amb aigua tèbia i
sal. Bulliu-los deu minuts. Mentrestant, en una paella fregiu la ceba juntament amb el bitxo. Quan estigui quasi cuita, afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure tot junt saleu.
Escorreu els caragols i poseu-los en una cassola amb oli d'oliva. Remeneu-ho durant cinc minuts.
Amb una escorredora sobre els caragols, afegiu-hi el sofregit de ceba i tomàquet i aneu-ho colant amb el vi blanc, remenant amb la cullera de fusta, fins que es cobreixin els caragols i només quedi la ceba a l'escorredora. Deixeu-ho coure a foc lent fins que s'evapori quasi tot el vi. En el moment de servir tireu-hi la farina, remenant.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada