dimecres, 27 de maig del 2009

Caragols amb samfaina


Ingredients:
1 kg de caragols bovers
100 grs de daus de pernil
2 cebes
2 tomates madures grosses
1 albergínia
1 pebrot roig
1 carbassó
1 bitxo petit
sal
oli d'oliva
Elaboració:
Coure els caragols a foc lent perquè surtin de la closca fins que estiguin ofegats, després deixar-los bullir deu minuts a foc normal. Tallar a daus l'albergínia, el pebrot, el carbassó, la ceba i la tomata. Posar una mica d'oli d'oliva en una paella i fregir per aquest ordre: el pebrot, l'albergínia, la ceba, el carbassó, els daus de pernil i finalment la tomata. Salar a gust del consumidor i tirar-hi un trosse't de bitxo sec. Quan estigui fregida la tomata, hi hem d'anar afegint els caragols agafant-los amb una escumadora perquè caigui una mica de caldo de coure'ls. Deixar fer xup-xup cinc minuts.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 
Ir Arriba