dimecres, 27 de maig del 2009

Caragols amb Romesco



Ingredients per a 4 persones:

1,1/2 kg de caragols
1 ceba
4 tomàquets madurs
3 grans d'all
4 pebrots de romesco
10 g d'ametlles torrades
10 g d'avellanes torrades
2 branquetes de menta
1 manat d'herbes (romaní, farigola,llorer i orega)
4 llesques de pa fregit
1/2 bitxo
sal i pebre

Preparació:

Poseu els pebrots en remull en aigua tèbia 1 hora
En una olla amb aigua enganyeu els caragols prèviament rentats i escorreguts diverses vegades
Finalment escorreu-los y i renteu-los
En una cassola amb oli ben calent, sofregiu la ceba tallada fina.
Un cop rossa, afegiu-hi els tomàquets ben trinxats.
Deixeu que el sofregit es concentri a foc lent.
Quan hagi agafat la consistència desitjada afegiu unes cullerades d'aigua,els caragols i el manat d'herbes.
Apugeu el foc i feu que es cogui tot uns 15 minuts.
Mentrestant prepareu la picada al morter amb els pebrots sense llavors el bitxo la menta(és opcional va a gustos) els grans d'all
les ametlles, avellanes i el pa fregit.
Afegiu-hi unes culleradetes del suc dels caragols i tireu-la a la cassola.
Quant arranqui el bull, torneu a abaixar el foc,i deixeu que s'acabin de coure els caragols.
Tasteu el punt de sal i retireu el manat d'herbes abans de servir.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 
Ir Arriba