
Ingredients:
1 kg de caragols bovers.
oli d'oliva.
una copeta de ginebra.
sal i pebre blanc.
salsa all i oli per menjar els caragols.
Elaboració:
Renteu els caragols ben nets i poseu-los amb una casola al foc, remenant fins que els marxi tota la bava. Afegiu-hi oli d'oliva i la copeta de ginebra. Deixeu-los coure 8 o 10 minuts i després tireu-hi la sal i el pebre. Es tanca el foc i tapeu els caragols amb un drap.
1 kg de caragols bovers.
oli d'oliva.
una copeta de ginebra.
sal i pebre blanc.
salsa all i oli per menjar els caragols.
Elaboració:
Renteu els caragols ben nets i poseu-los amb una casola al foc, remenant fins que els marxi tota la bava. Afegiu-hi oli d'oliva i la copeta de ginebra. Deixeu-los coure 8 o 10 minuts i després tireu-hi la sal i el pebre. Es tanca el foc i tapeu els caragols amb un drap.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada