
Ingredients 4 persones:
Per coure els cargols:
- 1 kg de cargols bovers
- mig litro de vi blanc
- 2 pastanages
- 1 ceba
- 3 puntes de clau
- llorer
- un ramet de farigola
- sal
Per la salsa:
- 3 tomàquets madurs
- 3 dents d'all
- 10 ametlles
- julivert
- 1 ceba gran
- 1 got de vi ranci
- farina
- oli d'oliva verge
- sal i pebre negre
Elaboració
Escaldar els cargols amb mig litro d'aigua, el vi i la resta d'ingredients. Un cop arranqui el bull, deixar coure a foc lent durant 20 minuts. Colar i reservar els cargols i la pastanaga.
Posar la ceba en brunoise a la paella. Quan agafi color, posar el tomàquet i deixar coure dos minuts. Es fa una picada amb les ametlles torrades, els alls i el julivert i síafegeix. Es tira el got de vi ranci i un polsim de farina. Es remena i es deixa reduir uns minuts. Se li afegeix una mica de brou i els cargols. Es deixa a foc molt lent 15 minuts, es rectifica de sal i pebre i es serveix.
Comentaris: aquest guisat guanyarà d'un dia per el altre.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada