dimecres, 27 de maig del 2009

Caragols guisats amb llonganissa


Ingredients per a 4 persones:
1,5 kg de cargols
300 g de llonganissa
100 g de cansalada
2 alls
2 cebes
3 tomàquets
1 got d'oli d'oliva
1 copeta de brandi
1/2 l de brou de carn
100 g de farina
1 fulla de llorer
sal i pebre

Per a la picada:
20 g d'ametlles
julivert
1 bitxo
4 alls

Preparació:
Poseu la ceba i l'all trinxats en una cassola amb una mica d'oli. Quan la ceba ja estigui tova, afegiu-hi la llonganissa tallada a trossos, la cansalada tallada a dauets i una fulla de llorer. Quan la carn ja estigui feta, poseu-hi el tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure una mica, i quan el sofregit ja estigui a punt, afegiu-hi el brandi i els cargols. Doneu-hi un parell de voltes, i espolseu-hi la farina al damunt. Aneu remenant perquè es cogui bé, i tireu-hi el brou de carn.
Mentre arrenca el bull, feu una picada amb una mica de sal, 4 alls, 2 trossets de bitxo, les ametlles i el julivert. Deixateu-la amb una mica del brou del guisat i aboqueu-la a la cassola. Remeneu-ho i deixeu-ho coure uns 10 minuts. Quan faltin 5 minuts, rectifiqueu-ho de sal i pebre.


2 comentarios:

Anònim ha dit...

Els autèntics caragols a la brutesca, es fan al camp: Es busca un lloc on hi hagi herba no massa alta tipo trebol, i si no s'aplana; si es massa alta, es posen els caragols cap avall, i posteriorment s'ha-gafa fan-as o be herba seca es posa a damunt i si posa foc... una vegada cuits, es bufa les cendres.....HI HA MENJAR

La Conya ha dit...

Moltes gràcies per la recepta.
Salutacions

Publica un comentari a l'entrada

 
Ir Arriba